Симпатичното дългокрако момиче на времето Натали Трифонова уволни доскорошната си шефка

...
Симпатичното дългокрако момиче на времето Натали Трифонова уволни доскорошната си шефка
Коментари Харесай

Дългокраката синоптичка от bTV уволни доскорошната си шефка

Симпатичното дългокрако момиче на времето Натали Трифонова уволни досегашната си шефка Христина Балинска като я измести в ефира на Би Ти Ви, заяви HotArena.

В началото на декември най-възрастната синоптичка в екипа сама си тръгнала, откакто й съобщили, че рейтингът на Натали е доста по-висок. Русокоската бе пристигнала по заменяне откакто Стаси Цалова роди второ дете и излезе в майчинство.

След завръщането й казусът с многото синоптици в екипа назрял. За времето, в което Стаси бе отвън екран, Натали съумяла да завърже другарства с всички с усмивка и положително отношение.

След като било невероятно да се обезпечи място за още един синоптик, телевизията решила да се раздели с минимум харесваният по рейтинг. Това била Христина Балинска. След диалог с нея тя решила сама да подаде молбата си за овакантяване.

" Да, не съм, в малкия екран, само че не искам да разясня нищо повече ", съобщи Балинска, на чието място за началник са поставили Емил Чолаков. Според шефовете на медията феновете най-вече се кефели на него и на дългите крайници на Натали.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР